Over Excello

Wie zijn wij:

Excello is een jong, groeiend en flexibel bedrijf. Gestart in Oost Nederland en intussen landelijk werkend. Wij werken met freelance docenten, zo kunnen wij de prijzen van de opleidingen laag houden. De docenten zijn werkzaam in de desbetreffende branches: dus deskundig. Excello staat bekend om de persoonlijke aanpak, het leveren van kwaliteit, maatwerk en de hoge slagingspercentages.

 

Wat doen wij:

Excello is de opleider en adviseur voor al uw veiligheidsopleidingen. U kunt bij ons ook terecht voor advies over VCA certificering. Sinds januari 2011 mogen wij ook de nascholing beroepschauffeurs (code 95) verzorgen. Wij kunnen de volledige nascholing voor de chauffeurs verzorgen. Samen met u maken wij een keuze die bij uw chauffeurs past. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Hoe werken wij:

Excello staat bekend om zijn “no-nonsense” aanpak. Samen met u stippelen wij de voor u best passende leerroute uit. Zo komen wij samen tot een optimaal resultaat tegen een scherpe prijs. Wij werken in company, maar u kunt ook bij ons op een leslocatie terecht.

 

Onze specialiteit:

Excello levert maatwerk en kwaliteit in een ontspannen sfeer.